Contact

Wilt u met ons in contact komen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoekadres:
School De Trampoline
De Haar 200
2261ZB Leidschendam

 


RSIN:
8034.94.737
KvK: 27373645
Bank: IBAN NL 68 INGB 0003 7906 23

Routebeschrijving

Met de auto

  • Neem de N14 in de richting van de A4. Ga na de eerste Sijtwendetunnel linksaf in de richting van ziekenhuis Antoniushove en winkelcentrum Leidsenhage. Blijf de weg langs de tramlijn volgen tot het eindpunt van tramlijn 6. Achter de tramlijn ziet u de school (De Trampoline) liggen. Parkeren kan door om de keerlus van de tram heen te rijden, aan de achterzijde zijn veel parkeerplaatsen.

  • Neem de afslag Leidschendam, en volg de  N14 in de richting van Leidschendam (westelijke richting). Ga na de tweede Sijtwendetunnel naar rechts, in de richting van van ziekenhuis Antoniushove. Blijf de weg langs de tramlijn volgen tot het eindpunt van tramlijn 6. Achter de tramlijn ziet u de school (De Trampoline) liggen.

    Parkeren kan door om de keerlus van de tram heen te rijden, aan de achterzijde zijn veel parkeerplaatsen.

  • Volg de provinciale weg naar Leidschendam. Volg bij de verkeerslichten in Leidschendam de weg naar rechts naar de Noordsingel. Ga vervolgens bij de eerstvolgende verkeerslichten naar rechts en volg deze weg tot de weg een haakse bocht naar links maakt. Ga hier rechtsaf en vervolgens links om de keerlus van de tramlijn heen. De school (De Trampoline) ligt achter de tramlijn.

Met openbaar vervoer

  • Neem de trein naar station Den Haag Centraal. Stap hier over op tramlijn 6 naar het eindpunt Leidschendam (De Haar).

  • Neem de Randstadrail tot aan station Leidschendam-Voorburg en stap hier over op Veolia bus 46 in de richting van Leidschendam/Leiden. Stap vervolgens uit bij halte Graaf Willem de Rijkelaan. Alternatief is om uit te stappen bij station Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië. Stap hier over op tramlijn 6 (op Laan van Nieuw Oost-Indië). Op het eindpunt (De Haar) direct aan de keerlus, vindt u onze school De Trampoline.

  • Basisschool de Trampoline bevindt zich bij het Leidschendamse eindpunt van tramlijn 6, u ziet de school (De Trampoline) aan uw linkerhand vlak voor het eindpunt.

  • Vanaf halte Graaf Willem de Rijkelaan heeft u uitzicht op het eindpunt van tramlijn 6, hierachter ziet u direct de school. (De Trampoline).