Stormt het in jouw leven ook wel eens?

Jezus is bij machte om die storm te stillen.
Ieder mens maakt in zijn leven wel dingen mee die een storm in zijn of haar leven veroorzaken. Ziekte, Geweld, Gemis, Verdriet. Er zijn zoveel situaties denkbaar die stormen in je leven veroorzaken. Vaak blijk je er dan ineens veel meer alleen voor te staan dan je had kunnen bedenken. Vrienden weten er wellicht geen raad mee en raken uit het zicht. En daarmee krijgt zo’n storm alleen nog maar meer impact op je leven.
Jezus is niet alleen bij machte om de storm in je leven tot bedaren te brengen, Hij wil dat ook graag doen. Hij heeft het beste met je voor en wil je vrede geven. Wat je daarvoor moet doen? Alleen maar vragen.
Maar Jezus leefde toch 2000 jaar geleden en is toch allang dood? De bijbel zegt dat Jezus is opgestaan en dat meer dan 100 mensen Hem hebben gezien. Dus, waarom zou je het niet proberen? Vraag Hem om je te helpen.